Toen Liu Yunshan in Ningxia werd onderzocht, werd benadrukt dat het de effectiviteit van de "drie strenge waarheid" is

  Xinhua News Agency Yinchuan 11 juli (Reporter Hua Shengwu) Het Permanent Comité van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China op basis van het leren, de speciale educatie van drie strenge waarheid "is gericht op diepgaand, gebruik speciaal onderwijsresultaten om de hervorming te bevorderen en ontwikkeling en gebruik de resultaten van de resultaten van hervormingen en ontwikkeling. Tijdens de enquête hield Liu Yunshan een "drie strikt drie strikt onderzoek" onderzoekssymposium. Tijdens de vergadering, Ningxia Autonome Regio, Municipal Party Committee en Districts Party, Enterprise en College Responsibility Combade introduceerden de werksituatie, in het algemeen geloofde dat het onderwerp onderwerp goed is, vooral de toonaangevende kaders namen de leiding in het onderwerp en promoveerde de traditionele De opleiding van de partij., Promedde de verbetering van het levende systeem in het feest.

Liu Yunshan zei, het bevorderen van het onderwerp onderwijs van "drie strikte drie", de sleutel is om de strikte vereisten, een strakke thema en het probleem, diepgaande verdieping, praktijkeffect, uniform, niet in het algemeen te leren, niet in het algemeen te leren, niet opgelost seksuele problemen, niet opgelost Vervang het probleem op het oplossen van gewetenloze problemen. Om ernstig goed te doen in het onderwerp, focus op het bestuderen van de belangrijke toespraak bij General General Secretary Xi Jinping, leer de partij Grondwet en Party Discussion, combineer leren en denken, leren en onderzoeken, leren en denken, leren en leren. Om doorbraak te maken op het probleem, laat de praktijk de oefening testen, laat de grassroots beoordelen, de massa’s laten scoren, zorgen ervoor dat het onderwerp onderwijs niet leeg is. Het doel van speciaal onderwijs is om de ontwikkeling van de carrière te bevorderen. We moeten strikte en realistische eisen om de hervorming en ontwikkeling, en vertalen in de geest van universele goden, transformatie in de drijvende kracht van aanvallen, en beter bevorderen van economische en sociale ontwikkeling . En de levensonderhoud van mensen. Liu Yunshan ging diep in Guyuan, Shizehan, Yinchuan en andere lokale dorpen, ondernemingen en gemeenschappen en onderzocht op het Grassroots Party-gebouw. In Guyuan City en Runmu Village, Yinchuan Xinsheng Village en de Citizen Hall, Liu Yunshan-onderzoek met de massaproductie en het leven en de gemaksdienst, wijst erop dat het massale leven niet goed is, kijken naar de grassroots-organisatie is sterk, er is een goede tak , je kunt goed werk doen bij armoedebestrijding en het promoten van boeren worden rijk. Om de politieke begeleiding van grassroots partijorganisaties effectief te spelen, bevordert u de rol van ontwikkeling en service, eenheid die de mensen en de massa’s leidt om naar het feest te gaan en samen te werken om een ??beter leven te cre?ren. Om het Comité van het Village Supervisie te vestigen en te verbeteren onder leiding van de partijorganisatie, versterkt en versterkt het toezicht op het dorpsbeslissing, dorpszaken en middelen voor hulpbronnen.

Het is noodzakelijk om een ??goed georganiseerde partijbouw en productie en -bewerking te maken, zodat de partijorganisatie echt een booster wordt voor de ontwikkeling van de werknemers van het bedrijf.

Op de Party School of Ningxia District houdt Liu Yunshan zich aan de partijschool, van de strikte behandeling, kwaliteitsschool, enz. Liu Yunshan gaf ook affirmatie aan de actieve massa culturele activiteiten van Guyuan Landelijke en Shizishan City Community. Benadrukken van de wortels van culturele ontwikkeling in de massa, zijn culturele bouwdoeleinden voor de massa. Om aan de basis te houden, dient u de massa’s op Het feitelijke vertrek en constructieve cultuur, het is noodzakelijk om cultuur te doen voor de mensen om culturele diensten echt muziek te geven aan de massa’s, onwerkelijk, formalisme te voorkomen.

Om de creatie van grassroots culturen te respecteren, het enthousiasme van de massa’s te stimuleren, speelt u een goede culturele energie en culturele leiders en realiseert u culturele welvaart in de uitgebreide deelname van de mensen.