Streng aan de rode lijn van gecultiveerd land, de veerlandbouw is volledig gegarandeerd om het gestage inkomen van boeren te waarborgen.

Originele titel: Strikt blijft de rode lijn van het gecultiveerde land om ervoor te zorgen dat de voedselzekerheid het gestage inkomen van boeren 8 februari 8 februari, de Advancial Party Committee-secretaris, en de gouverneur Huang Qiang naar Chengdu gingen om gecultiveerde landbescherming en lente naar Chengdu te onderzoeken Landbouwproductie, benadrukken de algemene secretaris van XI Jinping met betrekking tot de belangrijke bespreking van "Drie Landelijk" werk, de Geest van de Centrale Economische Werkconferentie, de Central Rural Work Conference Safety en belangrijke levering van de landbouwproducten, blijven de landbouwkapitaal van de Gouden Woord, zorgt ervoor dat de landbouwstalproductie van de provincie de productie, boeren gestaag toeneemt, plattelandsstabiele vrede.

  Huang Qiang ging naar de vijfsterrencommunity in SHOUSAN-straat, Pujiang County, diepgaand veld en boerderijdam, vond de waterstroming, de bouwplaats hervat in gecultiveerd land, luisterde naar de voortgang van de "drieweg" Lijn "in Pujiang County en keerde de tuin terug..

Hij benadrukte dat we ons moeten houden aan de hervorming, het implementatieplan formuleren en het voortouw nemen in het transformeren van het laaggelegen land dat niet geschikt is voor de fruitbomen in gecultiveerd land. Onderhoud de retraite van de tuin op basis van het houden van het rood regel, versterking van de constructie van overstromingscontroleprojecten en verander het waterstromingsgebied Liangtian. Tegelijkertijd versterken de planning en toonaangevende, optimaliseer de ecologische ruimte van plattelandsproductie en leven, Verdichtingsbeheerverantwoordelijkheid, het bescherming van de bescherming van landelijke oude bomen, landschapsbomen en ander beschermingsbeheer.

  In het kerngebied van 100.000 MU van hoogwaardige landbouwgrond Fortune-industrie uitgebreid demonstratiegebied, observeerde Huang Qiang zorgvuldig de lengtegraad van tarwe en koolzaad, waarbij het gebruik van vari?teiten, aanplant-effici?ntie, enz. Inleiding tot de provinciale kleine voorjaarsproductie vraagt . Hij benadrukte dat we het werk van het werk op basis van respect voor landbouwers moeten verhogen. Ordelijk begeleidende boeren om zich te concentreren op concentratie, met marktkrachten, concentreren zich op de verbetering van de landbouwgrond, verhogen het aantal gecultiveerde grond, verbeter de kwaliteit van gecultiveerd land , verbetering van de alomvattende voordelen en bevorder de boer-inkomstenstijging, neemt de kwaliteit van het verblijf toe. Huang Qiang ging ook naar Tianfu Modern Symnium Park om de planning en bouw van het park te begrijpen. In het Nationale vari?teit Test Southwest Subcentrum om de lage temperatuurbehoud van reproductiematerialen te begrijpen. HUANG QIANG veroorzaakte de nieuwe jaargroeten aan de seed-industrie-experts, die de ondersteuning vereisen, de constructie versnellen, het hoofdbedrijf concentreren, de markt, innovatiesysteemmechanisme, het verbeteren van de werkingsmodus, het stimuleren van het enthousiasme van onderzoekers, "Sichuan" cre?ert briljant zwaar. Huang Qiang benadrukte dat het noodzakelijk is om het gecultiveerde land van "lange tanden" te implementeren om harde maatregelen te beschermen, en de ontwikkeling van gecultiveerde landhervullende supplementprogramma’s op te voeren en gepland om vooruit te gaan, maar om "één mes" te voorkomen, is het resoluut. Niet-landbouw "van gecultiveerd land, strikt controle" non-food ", doen" Landbouwgrond is landbouwgrond en moet goed zijn ". Het is noodzakelijk om het beheer van Xiachun-veld te versterken, een goed werk in Dachun, promoten de productie van Xiaochun om "open deur" te bereiken, stevig bevordert soja-expansie en hoge standaard landbouwgrondconstructie, zodat de jaarlijkse voedselproductie stabiel is in 71 miljard pond . Het is noodzakelijk om de culturele renovatie van de zaadindustrie te implementeren, de constructie van Sichuan GermplasmaM, en bevordert de constructie van het zaadindustrie park, versterkt het ‘kaarthals’ technisch onderzoek, ondersteunt de teelt van een groep toonaangevende ondernemingen, Doe een grote "Sichuan" -industrie, help om de "omdraaien" te winnen.

  Vice-gouverneur, Yusan, Chengdu Mayor Wang Fengchao, provinciale regeringsecretaris-generaal Hu Yun en de relevante afdelingen van relevante afdelingen om deel te nemen aan de enquête. (Sichuan Daily Full Media Reporter Li Wei) (Editor: Yizhen, Luo Wei) Deel meer mensen om te zien.